Solfilm

Solfilm beskytter mod UV-stråler, som ellers vil stråle gennem glasset.

Tonede ruder med solfilm fra 1.995,-

Med solfilm opnår man en varmereduktion, således at du med solfilm monteret i dine bilruder, vil opnå en reduktion af varme med op til 80%.

Ud over at bilen får et flot og smart look, vil solfilmen yderligere beskytte glasset, hvis der opstår brud. Det betyder at solfilmen vil kunne holde glasset samlet, således at glassplinterne ikke skader passagerene, hvis uheldet er ude.

At anvende solfilm i bilen, giver mange fordele.

Solfilm beskytter mod UV-stråler, som ellers vil stråle gennem glasset. Det betyder at du, dine børn eller dyr på bagsædet, bliver mindre udsat for UV- strålerne. Solfilm reducerer 99% af strålerne. Samtidigt er UV-strålerne også skyld i falmende interiør, hvilket solfilmen også hjælper mod.

Fordele:

  • Beskytter mod UV-stråler
  • Varmereduktion
  • Beskyttelse af glas og ingeniør
  • Smart look

Toningen af solfilmen

Solfilm fås i mange forskellige toner, og farvetoningen vælges ud fra dit behov. Den mest anvendte i biler i dag består af 20% toning. Det er en solfilm, med en mørk farve, der dog uden at være for mørk, gør at føreren kan se ud af ruden i mørke, men samtidigt stadig kan holde varmen ude. Den mørkeste toning er 5 %. Toningsprocenterne betyder hvor meget lys, som kommer igennem.

Hvordan skal jeg forholde mig inden og efter montering af solfilm?

Inden en montering af solfilm, vil du som kunde, med fordel

  • Vaske bilen
  • Foretage en rengøring indvendigt
  • Da det er vigtigt for at opnå det bedst mulige resultat.

Efterfølgende er det vigtigt at man ikke bruger, altså åbner og lukker ruden de første 14. dage efter montering. Dette skyldes det tynde lim-lag, som er op til fjorten dage om at være 100% hærdet. Herefter er der ingen særlige forhold du bør tage dig, da solfilmen er stærk og rengøring af ruderne foretages som almindeligt.

Bil – førerdør og bagud – 3 ruder – 1.995,-

Bil – førerdør og bagud – 5 ruder – 2.250,-

Bil – fra førerdør og bagud – 5 ruder + 2 små – 2.495,-

Bil fra førerdør og bagud – 7 ruder + 2 små – 2.895,-

Tag kontakt til os, og lad os lave en aftale i dag