Montering af solfilm til bil i Nordjylland

Hos AJ Bilpleje er din bil altid i trygge hænder. Med mere end 15 års erfaring i faget garanterer vi dig kvalitetsarbejde og troværdighed. Vores kompetencer inden for bilpleje spænder bredt. Vi tilbyder alt inden for polering af bil, rensning af bilsæder, bilvask, bilklargøring, rengøring af bil og keramisk coating, der alt sammen forlænger din bils levetid og forbedrer dens udseende.

Vi har adresse i Brønderslev, men vi sørger også for, at vores kunder fra Aalborg, Nørresundby, Hjørring og Aabybro og resten af Nordjylland får en fejlfri montering af solfilm. 

Hvorfor vælge solfilm til bil?

Der er mange fordele at hente, når det kommer til montering af solfilm til biler. Solfilm giver ikke kun din bil et eksklusivt look – det reducerer også både varme og UV-stråler.

Fordele ved montering af solfilm til bil: 

  • Beskytter mod UV-stråler: UV-stråler reduceres med 99%, så du, dine børn eller dine kæledyr på bagsædet er i mindre risiko for høj UV- og varmeeksponering.  
  • Varmereduktion: Solfilm på bilruder gør, at du reducerer varmen fra solens stråler med op til 80%, så din bil får et mere behageligt klima. 
  • Beskyttelse af glas og interiør: Montering af solfilm gør også en forskel for bilens interiør, der ikke vil falme i samme hastighed som ved større eksponering for UV-stråler. Solfilm til bil beskytter derudover også glasset ved at holde det samlet, hvis der opstår nogen form for brud eller splinter. 
  • Mere eksklusivt udseende på bilen: Tonede ruder giver bilen et mere eksklusivt udseende, der ikke går af mode. 

Toning af solfilm på bil

Ved en montering af solfilm på bilruder tilbyder vi de bedste solfilm til biler i en række forskellige toner, der varierer i toningsprocenter og vælges ud fra dine behov. Den mest anvendte solfilm på bilruder er med 20% toning. Solfilm med denne toning gør, at ruden er mørkere, men føreren har stadig udsyn. Procenttallet dækker over, hvor meget lys der trænger igennem ruden.

Hvad bør jeg vide før og efter montering af solfilm? 

For at opnå det bedst mulige resultat, er det vigtigt, at du før montering af solfilm både vasker og foretager en indvendig rengøring af bil. 

De første 14 dage efter monteringen af solfilm til bil bør du ikke åbne eller lukke ruden. Dette skyldes det tynde limlag, der tager op til 14 dage om at være fuldstændig hærdet. Der er dog efterfølgende ingen særlige forholdsregler, du bør følge, da din solfilm nu er stærk og holdbar. Rengøring af bilruderne foretages efter de 14 dage på almindelig vis. 

Montering af solfilm bil pris

Priserne på solfilm til bil varierer alt efter antallet af ruder, du gerne vil have behandlet. 

Prisen på solfilm er som følger: 

Bil – førerdør og bagud – 3 ruder – 1.995,-
Bil – førerdør og bagud – 5 ruder – 2.250,-
Bil – fra førerdør og bagud – 5 ruder + 2 små – 2.495,-
Bil – fra førerdør og bagud – 7 ruder + 2 små – 2.895,-

Kontakt os og hør mere om solfilm til bil

Vil du gerne give din bil et eksklusivt udseende med ny solfilm, der også beskytter dig og dine bilruder mod varme og UV-stråler? 

Så giv os et kald på 24 49 83 50 eller skriv til os på aj@ajbilpleje.dk

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os