Profil

Vi leverer altid et godt resultat.

Hvem er vi?

AJ Bilpleje har mange års erfaring inden for bilpolering, bilpleje, bilvask, rensning af bilsæder, bilklargøring desuden gør AJ Bilpleje sig også i trailerudlejning.I april 2015 flyttede vi i flotte nye lokaler på Østergade 64 i Brønderslev, hvor vi har fået plads til at vokse sammen med vores mange loyale kunder fra både det private og erhvervsmæssige segment.

AJ Bilpleje er til både private, der skal sælge sin bil og til bilforhandlerne, når der skal gøres biler klar til salg.

AJ Bilpleje er et kvailtetsbevidst og professionelt bilpleje firma med adresse i Brønderslev, men vi dækker hele Nordjylland, om du er fra Hjørring, Hirtshals, Sindal, Tårs, Frederikshavn, Østervrå, Sæby Hjallerup, Løkken – Så er AJ Bilpleje dit rigtige valg, når bilen skal plejes og poleres.

Kvalitet over kvantitet

Hos AJ Bilpleje går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, der bruges kun de bedste produkter. Vi er bilnørder og detaljeorienteret, derved får din bil altid den bedste behandling hos AJ Bilpleje.

AJ Bilpleje er til dig, der ønsker en top velplejet og vedligeholdt bil, der lettere kan sælges igen, når den tid kommer. Desuden får du følelsen af at sidde i en ny bil, når AJ Bilpleje har givet din bil kærlig pleje.

AJ Bilpleje har 3 ansatte, der står klar til at rengøre og vedligeholde din bil. Anders Jensen er ejer samt tager selv del i polering, rengøring og klargøring af biler.

AJ Bilpleje servicerer mere end 100 private kunder om året og en lang række erhvervskunder. Vores erhvervskunder er idag Peugeot Brønderslev, Brdr. Hosbond, og Uggerhøj Biler

Virksomheds biler

Små og mellemstore firmaer benytter også AJ Bilpleje, når firmabilerne skal være flotte og afspejle kvalitet hjælper AJ Bilpleje gerne.

En flot ren og vedligeholdt bil fortæller meget om, hvordan resten af virksomheden drives.

Du kan være helt tryg når du overlader dine bilnøgler til AJ Bilpleje

AJ Bilpleje servicerer mere end 100 tilfredse privatkunder om året og en række erhvervskunder
AJ Bilpleje er omhyggelige, så din bil er altid i trygge hænder hos os
AJ Bilplejes ansatte har stor erfaring med professionel bilpleje
AJ Bilpleje har egen vaskehal, så din bil får den bedste behandling
Kvalitet er ikke en mulighed for AJ Bilpleje – det er en selvfølge

Tag kontakt til os, og lad os lave en aftale i dag