Keramisk coating i Nordjylland

Med coating bliver bilen mindre modtagelig for snavs og ikke mindst stenslag.

Keramisk coating af biler og motorcykler

Søger du et erfarent værksted til behandling af din bil eller motorcykel med keramisk coating i Nordjylland? Hos AJ Bilpleje i Brønderslev, har vi flere års erfaring med keramisk coating af biler og motorcykler.

Hvad kan en coating?

Mange af vores kunder har set effekten af behandlingen, som holder op til 36 mdr. Når din bil bliver behandlet med keramisk coating, bliver den mindre modtagelig for snavs og ikke mindst stenslag og ridser. Det skyldes, at det er en glas keramisk væske, som vi påfører bilen.

Sådan foregår det: Vi starter med at vaske bilen grundigt ned. Fjerne tjære og flyverust. Derefter bliver bilen renset med gummiskive og clay væske for at rense lakken for urenheder. Bilen bliver følgende dybde poleret for at fjerne vaskeridser og for at få glansen tilbage. Efter polering spritter vi bilen af for fedt og voksrester inden vi så påfører den keramiske coating.

Processen tager fra start og til hærdetiden er afsluttet 48 timer.

Kontakt os for ang. coating til din bil eller motorcykel

Skal vi behandle din bil eller motorcykel med keramisk coating i vores værksted i Nordjylland? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 24 49 83 50 og få et godt tilbud. Har du spørgsmål til coatingen, er du velkommen til at ringe til os eller skrive til vores mail: aj@ajbilpleje.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Se billeder af vores arbejde

Tag kontakt til os, og lad os lave en aftale i dag