Keramisk coating af bil og MC hos AJ Bilpleje

Søger du et professionelt værksted til coating af bil eller motorcykel i Nordjylland? 

Hos AJ Bilpleje i Brønderslev har vi mange års erfaring med keramisk coating af biler og motorcykler. Vi anvender den bedste keramisk coating til din bil eller motorcykel, så den får et skinnende, nyt look, der holder i mange år. Vores arbejde er gennemført og gennemtænkt til mindste detalje, så du altid får et resultat af højeste kvalitet. 

Vi har adresse i Brønderslev, men vi tilbyder også vores kunder fra Aalborg, Hjørring, Aabybro og Nørresundby og resten af Nordjylland en professionelt udført keramisk coating. 

Vores kompetencer inden for bilpleje spænder bredt. Vi tilbyder alt inden for solfilm til bil, polering af bil, rensning af bilsæder, rengøring af bil, bilvask og bilklargøring. 

Hvad er keramisk coating? 

Keramisk coating er en innovativ teknik, der beskytter bilens lak. Vi påfører bilen en glaskeramisk væske, der virker som en usynlig barriere mod stenslag, ridser og snavs. Væsken binder sig til lakken, så den bliver stærkere og mere holdbar. Med en keramisk coating af bil eller motorcykel får du et skinnende resultat, der afviser smuds og ridser i helt op til 36 måneder. 

Vi anbefaler en polering af bil, før den får en keramisk coating, så du opnår det flotteste og mest holdbare resultat. 

Sådan foregår en keramisk coating hos AJ Bilpleje

Før vi påfører din bil eller motorcykel en keramisk coating, er der en række trin, der indgår i forberedelsen. 

  • Vi vasker først din bil grundigt ned, så den bliver fri fra tjære og flyverust. 
  • Vi renser derefter lakken for urenheder med gummiskive og clay-væske
  • Vi polerer derefter din bil i dybden for at fjerne vaskeridser og for at få glansen tilbage
  • Vi spritter til sidst bilen af for fedt og voksrester

Som det sidste led påfører vi din bil en keramisk coating. Selve processen varer fra start og til hærdetiden er afsluttet 48 timer. 

Fordele ved keramisk coating

Foruden et flottere og mere glansfuldt ydre på din bil, så giver en keramisk coating af bil hos AJ Bilpleje også fordele som: 

  • Beskyttelse mod ridser, fugt og snavs
  • Beskyttelse mod UV-stråler og oxydering
  • En flottere og mere fremhævet farve på bilen
  • Nemmere vedligeholdelse og længere tid, før den skal rengøres igen

Så skal du have en frisk coating af bil eller motorcykel, så tøv ikke med at kontakte os. 

Keramisk coating af nye og ældre biler

Mange har den opfattelse, at en keramisk coating kun gavner biler af ældre dato, men det er faktisk ikke tilfældet. Spritnye biler kan have gavn af samme coating til bil som en ældre bil, da bilfabrikanter i dag bruger et meget tyndere lag klarlak, der gør lakken skrøbelig. Det er derfor en god idé allerede fra starten at få en professionel til at give din bil en keramisk coating, så den holder sin glans, farve og holdbarhed i mange år frem. 

Keramisk coating til ældre, brugte biler får din bil til at skinne og se ud som ny. En behandling hos AJ Bilpleje giver din ældre bil et skinnende, nyt look, der kan modstå tidens tand i mange år. Keramisk coating er en investering, der ikke alene forlænger levetiden på bilens lak, men også genskaber og beskytter bilens udseende. 

Kontakt os for en keramisk coating pris

Vil du gerne forlænge lakken på din bil eller motorcykels glans, farve og holdbarhed i mange år frem? 

Giv os gerne et kald på 24 49 83 50 eller skriv til os på mail aj@ajbilpleje.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et konkurrencedygtigt tilbud. 

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os